Klacht: veel meer liters dan normaal

op 04 juli 2012 over Shell in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen zondag getankt bij het onbemande station aan de Dordtsestraat in Emmen, omdat de euro loodvrij daar 1.61 euro de liter kost. Mijn benzine lampje was nog niet gaan branden. Als dit wel brandt tank ik bijna altijd 40 liter, dat is ook vrij normaal met een VW Polo 1.2 die een tankinhoud heeft van 45 liter! Wat schetst mijn verbazing: ineens kon er meer dan 46 liter in mijn tank! Dit is dus onmogelijk en ik ben afgezet voor minimaal 6 liter. 6 keer 1.61 euro maakt 9.66 euro. ZO kan ik de benzine ook wel heel goedkoop maken! Ik heb deze klacht ook bij de ANWB ingediend.

Gewenste Oplossing:

Ik vind dat ik in elk geval mijn bijna 10 euro terug moet ontvangen en ik zou de ijkdienst van tankstations graag bij het station aan de Dordtsestraat willen hebben.

Alle klachten die gemeld zijn door marritpost