Klacht: veegmachines in de wijk Jagershoef

op 12 oktober 2016 over Gemeente - Eindhoven in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Regelmatig wordt de wijk geveegd in de straat met name in de Reinaertlaan. Ik ben er achter gekomen, dat de oorzaak van mijn regelmatig lekkende autobanden hiervan de oorzaak is .In twee jaar, heb ik vier lekke banden gehad, waarvan de oorzaak terug te voeren is, naar het vegen in de straat. Ik heb nu opnieuw twee nieuwe banden aan moeten schaffen. Ik heb in de garage gezien, dat de grote hoeveelheid metaal draad in de banden de oorzaak is van de lekkages.

Gewenste Oplossing:

Aandacht voor dit probleem met name de achterblijvende metaaldraden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente - Eindhoven

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente - Eindhoven nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A.F.J.Maas