Klacht: varkensvlees in maaltijd wat niet stond opgeschreven

op 26 juli 2017 over Iglo in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag wilde ik een diepvriesmaaltijd opwarmen waar op stond pasta met kip en spinazie. Tijdens het opwarmen zie ik er roze dingetjes tussen en dacht ga toch wel even de verpakking lezen. Op de verpakking(ingrediënten) stond geschreven dat er spek in de maaltijd zit. Ik vind dit zeer teleurstellend en ook wel kwalijk. het kwalijke eraan vind ik dat als er nou iemand allergisch voor varkensvlees is en dit eet omdat diegene ervan uitgaat dat het pasta met kip is.

Gewenste Oplossing:

Als er duidelijk wordt aangeduid op de verpakking dat er een ander vleessoort in zit dan er staat beschreven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iglo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iglo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SACreiger