Klacht: VanDijk.nl Alles voor je studie.

op 28 januari 2014 over GVU in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste klacht.nl,
Ik heb op 16 november 2013 mijn studieboeken verkocht aan VanDijk.nl.
Tevens heb ik mijn geld nog steeds niet ontvangen. Ik heb een aantal
keer mail contact gehad met het bedrijf. De ene keer was het antwoord dat ze het vergeten waren over te maken en de andere keren was het mw. wij gaan dit zo snel mogelijk voor u in orde maken. Het laatste bericht was op 10 januari 2014 dat ik binnen 2 weken mijn geld zou ontvangen, maar ook nu 18 dagen later nog steeds mijn geld niet ontvangen!

Mvg,
Kers

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag zsm mijn geld hebben waar ik al heel lang op wacht!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVU

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVU nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SKers