Klacht: van kaasje naar de muur, om vragen compleet dossier aankoop

op 24 juli 2017 over Borgdorff Makelaars in de categorie Makelaars

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In 2011 december, heb ik huis gekocht via BORGDORFF makelaar, ik denk goede betrouwbaar, in 2016 heb ik gevraag alle dossier, compleet, tot de koop kan plaatsvinden, en deheer Wiransane en ik heb hun gebeld, langs kantoor, mailen, enz, enz,, hun zeg moet zoeken, enz, en, nu al 2017, en nog geen dossier, van ons, wij willen hebben, de GEMACHTIGDE akte, kopie of paspoort/ID, KOOP AKTE, alles compleet, wij betaalt aan hun, heel mooie en eerlijk blijf verantwoordelijk niet alleen maar geld, dank u

Gewenste Oplossing:

Alle compleet dossier, tot Notariele , Gemachtigde, ID/Pasport, Koop akte terug bij ons, kopie, of org, graag
Contact person is, ten Berge, 06 45007115

Alle klachten die gemeld zijn door prins2015