Klacht: Valse voorlichting

op 06 juli 2017 over inhoofdzaak in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mij werd met hele mooie praatjes voorgehouden dat wanneer ik zou overstappen van Nuon naar Innova ik stukken goedkoper uit zou zijn. Na de eerste voorschotfactuur blijk ik stukken duurder uit te zijn. Ook de kosten voor overstappen zouden worden overgenomen door inhoofdzaak, ook dit is niet gebeurd.
Ik ben door dit bedrijf dus echt bedrogen!

Gewenste Oplossing:

Contract bij nieuwe aanbieder kosteloos beeindigen en weer terug bij mijn oude aanbieder.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over inhoofdzaak

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over inhoofdzaak nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JTuijp