Klacht: Vals account

op 05 oktober 2017 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is een account van mij aangemaakt op badoo terwijl ik dit niet ben. Ik heb geen account op badoo. Dit is gemeld bij politie en als jullie hier niks aan doen dan volgen er verdere stappen. Dit is nu mijn derde poging om contact met jullie te leggen. Ik heb gelezen dat ik niet de enige ben en jullie nergens reageren en het maar gewoon laten gebeuren. Erg onprofessioneel . Ik wacht nog ff , anders ga ik andere wegen bewandelen maar dit mag niet gebeuren bij mij en ook niet bij andere mensen. Gr Chantal

Gewenste Oplossing:

Als mijn foto van badoo gehaald word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ikbengeenlid