Klacht: Vakantie om boeken

op 21 maart 2020 over Stip Reizen in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,ik heb een cruisevakantie geboekt bij Stip reizen voor 5 Juni a.s, i.v.m met de coronavirus heb ik gevraagd of we het kunnen wijzigen naar September,kreeg als antwoord dat ik eerst moet annuleren en dan een nwe.reis boeken,dat gaat een hoop geld kosten,en andere reisorganisatie’s geven wel de gelegenheid om dat kosteloos te doen ,zijn ze dat dan ook niet verplicht zijn ook bij ANVR aangesloten,vr.gr.Lida

Gewenste Oplossing:

Als ze er in toestemmen om de datum kosteloos te wijzigen,

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Stip Reizen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Stip Reizen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gerlid