Klacht: Vagina RtL4 Koffie tijd

op 05 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik erger mij aan koffie tijd en hebben het elke keer over de Vagina.Ik ben man word daar misselijk van>Er zijn genoeg anderen dingen waar ze het over kunnen praten.Ik kijk niet meer naar Koffie tijd om 10 uur `smorgens.Graag actie .vr bedankt Hr Aad Dekker [email protected]

Gewenste Oplossing:

Ben niet tevreden met koffie tijd

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aad Dekker