Klacht: UTOPIA REAGEERT NIET OP MAILS EN OPZEGGINGEN

op 16 juli 2017 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

GEACHTE HEER/MEVR./MEJ., ER IS T.M.S. GEEN ANDERE WEG OM CONTACT TE KRIJGEN MET UTOPIA ALS VIA JULLIE. IK HEB MEERDERE MAILS GESTUURD NAAR UTOPIA WAAR NOOIT OP GEREAGEERD WORD OP MIJN LIDMAATSCHAP OP TE ZEGGEN BIJ UTOPIA, NOG STEEDS WORD EN MAANDELIJKS 2.50 INGEHOUDEN VAN MIJN REKENING. HOPENDE OP UW HULP EN EINDELIJK BERICHT, VERBLIJF IK A. MESSCHENDORP. MESSCHENDORP@LIVE.NL

Gewenste Oplossing:

ALS ALLES EENS GEREGELD IS OP EEN NETTE MANIER VAN UTOPIA.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DIAMOND@1