Klacht: ultimate team werkt niet

op 11 augustus 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu al vier keer dezelfde wedstrijd gespeeld op fifa 16, maar na elke wedstrijd krijg ik de melding: ‘er is een fout opgetreden bij het verbinding maken met fifa 16 ultimate team. Je keert terug naar het fifa 16-hoofdmenu’. Vervolgens moet ik weer opnieuw beginnen. Ik kom zo dus niet verder. Naar mijn idee heeft dit niks te maken met onze wifi verbinding omdat online spelen wel mogelijk is.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik ultimate team zonder verbindingsproblemen kan spelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JURFC