Klacht: Ultimate team storing

op 02 juni 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het online spel van Fifa, Fifa ultimate Team. Is het zo dat wanneer ik een speler verkoop of een wedstrijd speel, je hier voor munten krijgt. In mijn geval worden deze munten niet bij het totaal dat ik nu al heb verzameld opgeteld, hierdoor kan ik niet verder en heeft het geen zin meer om verder te spelen. Ik neem aan dat dit zo snel mogelijk opgelost word?

Gewenste Oplossing:

Wanneer de munten die ik heb verdiend maar niet zijn opgeslagen op mijn account worden gezet, en als ik nu een wedstrijd speel of iets verkoop deze munten er gewoon normaal bijgeschreven worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ThaMoose17