Klacht: uitspraken van Peter v.d. Vorst bij RTL Boulevard

op 02 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind de uitspraken van Peter v.d. Vorst vaak vrouw onvriendelijk. Ook als het gaat om mensen met een overgewicht. Gisteren bij RTL Boulevard werd er zelfs gesproken over mensen die niet af kunnen vallen dan maar olifant bleven. Een tijdje geleden werd er gesproken over menstruatieklachten bij vrouwen. Daar werd ook wat lacherig over gedaan. Gelukkig had Bridget Maasland het onderwerp nog iets vrouwvriendelijk gemaakt.

Gewenste Oplossing:

Niet ieder kijker is homo, jong, slank, succesvol. Ik ben 60+ en tevreden wat ik tot nu toe bereikt heb in het leven.
Ik merk bij mezelf dat als Peter van de Vorst er zit bij RTL Boulevard ik sneller overga naar een andere zender. Jammer want ik keek altijd met plezier RTL Boulevard.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]