Klacht: uitchecktijd bij parkeren bij de beverwijkse bazaar

op 07 oktober 2017 over De Bazaar Beverwijk in de categorie Markten en Braderieën

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind de uitchecktijd bij het parkeren te kort want ik was er met een man en heb toen betaald en zijn toen naar de auto gelopen.het instappen van die man ging niet zo snel dus kwamen wij bij de slagbomen en toen bleek dat het kaartje het niet meer deed dus moest ik achteruit om mijn auto te parkeren en opnieuw parkeergeld betalen.o ja de eerste keer dat ik betaalde was het 4 euro en de tweede keer was het 5 euro.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als de uitchecktijd verlengt word naar een half uur en ik mijn 5 euro van die tweede betaling terug gevangen heb.

Alle klachten die gemeld zijn door T.J. Entes