Klacht: Uitblijven van terugbetaling niet geleverde order

op 21 september 2016 over Ouders van Nu in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 21 juli in de webshop een bestelling gedaan en direct met iDeal betaald. Nooit iets ontvangen binnen de aangegeven termijn. Inmiddels heel veel mails, belletjes en berichten via Facebook verder om mijn geld terug te krijgen, ik moet zelf coninue er achter aan zitten. Continue worden er toezeggingen gedaan dat het binnen een X aantal dagen wordt terug gestort en ik heb nog steeds niks ontvangen. Nu zeggen ze weer dat ze erachter gaan maar er gebeurd gewoon niks. Er blijkt ook geen begrip vanuit hun kant

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als zij nu binnen 2 dagen mijn geld terug storten en wellicht eens telefonisch contact opnemen met mij en begrip tonen voor de situatie en een keer echt naar een oplossing zoeken en iets doen om de frustratie weg te nemen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ouders van Nu

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ouders van Nu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stellehammann