Klacht: uitbetaling wtcg

op 27 januari 2014 over OverheidOverig in de categorie OverheidOverig

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn moeder krijgt in november altijd een wtcg uitbetaling. 4 maal gebeld met cak. Eerst werd er gezegd voor 15 december toen voor 31 december. Als ze niets gehoord had op 1 januari moest ik bellen. Heb ik gedaan. Antwoord van cak was wij zijn afhankelijk van anderen en we hebben 2 miljoen mensen met een wtcg uitbetaling. Moesten wachten tot eind januari. Nog niets gehoord terwijl mijn moeder via hun test recht heeft op 148 euro.

Gewenste Oplossing:

Dat de beschikking binnen 1 week bij mijn moeder binnen is en de betaling binnen 4 weken op haar rekening staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over OverheidOverig

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over OverheidOverig nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Concetta4