Klacht: Uit de halve finale gekickt fut champions

op 30 november 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goeden dag,

Ik was fut championsship knock-out toernooi aan het spelen. Maar ik ben er zomaat uit geschopt uit de wedstrijd. Mijn internetverbinding doet het perfect. Ik heb het namelijk via de kabel aangesloten. Ik probeer mijn ultimate team binnen te komen zegt de spel dat er een fout is opgetreden en geen ultimate team kan spelen paar keer. Dit is mij vaker overkomen. Ik ben het zat.

Ik koop fifa als vanaf fifa 12 a 13 en jooit geklaagd. Maar nu ben ik het zat.

Ik wil een tegemoetkoming.

Met vriendelijke groeten

Azurri-amigo

Update: 02.48 uur

Het gebeurde me weer. Ik ben er alweer uitgekickt. Dat was mijn laatste kans om fut champions ships te halen. Ik stond met 0-1 voor. Ik wil dat dit gemaakt wordt en een tegemoetkoming. Ik had de overwicht en stond op het lint 0-2 te maken.

Groeten,

De trouwe fifa speler

Azurri-amigo

Ik heb zoveel geinvesteerd bij jullie. Ik verwacht een goede tegemoetkoming.

Gewenste Oplossing:

Kwalificatie fut champions !!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Reactie van de melder van de klacht Ishaq Azarrouy

1 jaar geleden - Ik wil meedoen aan het weekend leaque dat is mijn oplossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ishaq Azarrouy