Klacht: Twee pakketten spoorloos

op 12 februari 2018 over USPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een wat besteld via de Etsy website en na een hele lange tijd staat er dat het pakket bezorgd is op 10 februari door USPS. Nu is het zo dat er helemaal niks is bezorgd op mijn adres en ook niet eens een kaartje van dat ik het kan ophalen bij het postkantoor of wat dan ook maar. Het lijkt gewoon kwijt te zijn.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn spullen krijg waar ik er behoorlijk voor betaald heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over USPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over USPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Edite