Klacht: tv reclame oranjezomer

op 02 juli 2021 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Waarom promoten jullie hoofddoekjes in jullie tv-reclame. Ik zie nergens keppeltjes, kruisjes of andere religieuze attributen. Waarom wel die doekjes? Hoofddoek jihad
Iedereen doet er toe dat is ook mijn idee. Alleen denken de islamieten daar anders over. Er worden op dit moment christenen vermoord is moslimlanden en nu ook al in de EU. Heeft u de Koran gelezen? ik wel en ik zie weleens wat ze in de moskee zeggen over ons. U moet zich schamen om islam te promoten, het is kwetsend voor mij, binnen de EU worden ook al kerken als urinoir gebruikt en/of in brand gestoken, kruisjes/kruisen en kerken worden overal verwijderd vanwege kwetsend voor islam. Christenen, Joden, andersgeaarden, e.d, worden nu aangevallen daar telt art.1 niet meer voor?

Gewenste Oplossing:

geen jihad in Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ma flodder