Klacht: tupperware eco fles 50 cl

op 14 juni 2017 over Tupperware in de categorie Handelsondernemeing

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoontje zijjn drinkfles is hier thuis op de grond gevallen en was kapot. Daar dit niet van zo een enorme hoogte gevallen is vind ik het een schande dat dit zomaar kapot gaat. prijs kwaliteit laat dan ook de wensen over blijkbaar! ik heb ook enkele andere klachten gelezen en blijkbaar zijn wij niet de enige bij wie dit gebeurd !

Gewenste Oplossing:

Graag had ik een nieuwe fles gekregen ter compensatie

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tupperware

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tupperware nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Giovick