Klacht: Trui helemaal uitgebeten na gebruik Vanish

WendyvanVlijmen op 23 december 2019 over Vanish in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een vlek in een trui. De vlek met vanish ingesmeerd en in een emmertje met water gezet. Een half uurtje laten staan en in de wasmachine gedaan. Toen het uit de was kwam schrok ik me rot. In de groene trui zaten allemaal rode vlekken. Die trui kan nu dus meteen de vuilnisbak in. Zo jammer weer.

Gewenste Oplossing:

Ik ben benieuwd hoe dit op te lossen is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vanish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vanish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WendyvanVlijmen