Klacht: Trage verzending

op 07 mei 2016 over Auto-Onderdelen24 in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goeiendag
ik betaal 10 euro verzendingkosten ongeveer en 22/04 was het gestort en de hulp coatch zee dat ze het gereed gingen maken want ik had een foto gestuurt en waneer komt het pas binnen 9/5 of 10/5 sorry maar dit moet sneller want ik heb speciaal die schokdemper gekocht voor de keuring en nu ben ik voor de keuring te laat en ik krijg een boete omdat ik dit niet heb en niet op tijd kunnen steken want ik heb dit onderdeel niet.

Gewenste Oplossing:

sneller levering

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto-Onderdelen24

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto-Onderdelen24 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cooljassie