Klacht: Trage levering en defecte onderdelen

op 01 juni 2016 over Auto-Onderdelen24 in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week maandag onderdelen besteld, waren na een week pas binnen. Verzending binnen 24 uur, duurde al twee dagen en vervolgens nog vijf dagen voor het pakket er was.

De wiellagers gemonteerd, maar die zijn nog slechter dan de afgekeurde. Je hoort ze aan het einde van de straat nog.

Contact gehad met de helpdesk. Ik kan mijn geld terugkrijgen als ik ze opstuur. Echter is opsturen duurder dan de onderdelen zelf. Ik mag het bonnetje toevoegen van de verzendkosten en dan kijken ze er binnen 6 tot 8 weken naar.

Gewenste Oplossing:

Als ik een defect product geleverd krijg, in dit geval beide lagers, verwacht ik dat ik of mijn geld terug krijg of nieuwe verzonden krijg. Niet dat ik eerst een hoop geld moet betalen en dan er maar op moet hopen er iets van terug te zien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto-Onderdelen24

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto-Onderdelen24 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nelis31