Klacht: track en trace ???

op 19 juli 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Track en tracé stelde tussen 15:30 en 17:30 wordt er bezorgd, ik een middag vrijaf en was er om 14:00. Wat ligt daar op de mat? Een schrijven van post nl. dat ze waren geweest maar mij niet thuis hadden aangetroffen …

Gewenste Oplossing:

Laat ze me bellen om een leveringsafspraak te maken die mij goed uitkomt

Bericht van

6 jaren geleden - Het spijt ons dat wij bovenstaande reactie hebben aangetroffen op deze website. Wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. Helaas kunnen we niet direct op alle klachten reageren. U kunt hiervoor het best contact met ons opnemen via Twitter @postnlwebcare. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice via www.postnl.nl/voorthuis/klantenservice/

Reactie van de melder van de klacht CarelB

6 jaren geleden - Vandaag wederom vanaf 15:30 tot en met 20:00 volgens track en trace, ik kom voor 14:00 aan en wat zie ik voor mijn deur? Juist, postnl met dozen ... eind goed al goed?

Alle klachten die gemeld zijn door CarelB