Klacht: Torenhoge onnodige en fictieve reparatiekosten!

op 01 juli 2019 over Kwik-Fit in de categorie Garagebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn auto APK laten keuren op de pieterbergseweg in Eindhoven. Kosten zouden €1460 euro zijn!! Mijn gevoel zij dat dit niet kon kloppen. Vestigingsmanager zei dat ik hem beter kon inruilen toen ik aangaf dat ik de auto niet ging laten repareren. De auto naar een andere garage gebracht. Zij gaven aan dat de auto voor 540 euro gemaakt kon worden. Ze waren geschrokken van de offerte van Kwik fit. De remslangen vervangen kost bij de betreffende garage 150 euro en bij de Kwik fit 650 euro!!! ONGELOOFLIJK, je wordt gewoon opgelicht.

Gewenste Oplossing:

Excuses

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwik-Fit

Reactie van de melder van de klacht Karen1986

1 jaar geleden - Kwik fit neemt de klacht niet in behandeling. Ze kunnen vast niet anders dan constateren dat dit een grove oplichtingspoging was.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwik-Fit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karen1986