Klacht: Torenhoge extra incassokosten

op 07 september 2017 over Intrum Justitia in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Recentelijk heb ik van intrum een bericht ontvangen dat ik bij het OV een schuld heb van 10 euro wegens automatische incassos. Nu vind ik het best om mijn schuld terug te betalen, maar ik ben niet bereid om daar bovenop 40 euro extra incassokosten te betalen. Dat is mij voor zo’n kleine schuld veelsteveel.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik een reeel bedrag aangerekend zou kunnen worden met betrekking to de extra incassokosten. Ik begrijp goed dat een bedrijf betaald moet worden, maar 40 euro is me toch echt te veel. Ik zou bereid zijn om een bedrag te betalen dat onder de 10 euro valt, zoals misschien 5 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Intrum Justitia over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Intrum Justitia in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Intrum Justitia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Intrum Justitia

Heeft op 25 september 2017 om 17:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door lars66038