Klacht: toeslag inhouding door fout vd belastingdienst

op 25 maart 2013 over Belastingdienst in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

inmiddels ben ik al acht weken aan het wachten op mijn huurtoeslag. tot mijn verbazing was mijn 0 euro toegewezen. ik heb het uitgezocht en ik heb zelf alle gegeven correct ingevuld maar de belastingdienst daarentegen had mijn huurbedrag te laag staan. als gevolg van de fout vd belasting dienst moet ik WEER 8 weken wachten en ze gaven mij aan hier niet mee verder te kunnen helpen

Gewenste Oplossing:

een directe betaling en anders eerst volgende maand

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dewi01