Klacht: Ticket gewonnen maar niks gaat door

op 21 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Net als velen hier via vakantieveiling een ticket gewonnen voor een half uur Ferrari rijden, meerdere malen geboekt en het ging elke keer niet door. Een maal gebeld en bijzonder onvriendelijk te woord gestaan. Nu zijn ze dus failliet maar ik heb wel 85 euro betaald. Hoe kan ik dit geld terugkrijgen?

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug krijgen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joyce1976