Klacht: Ticket geannuleerd zonder bericht te krijgen

op 18 december 2017 over Gate1.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht over GATE 1 ik heb 6/12
Ticket geboekt naar Paramaribo en heb geen bericht gekregen binnen 15 werkdagen gekregen dat mijn ticket geannuleerd is .Ik heb zelf gebeld omdat ik vind dat het lang duurde nu moet ik wachten op mijn geld weer gestort word volgende week zou ik eigenlijk moeten vliegen en moet 5 a 10 dagen wachten voor mijn geld terugkrijgt

Gewenste Oplossing:

Je kan niet zou met mensen omgaan zonder hun in te lichten vind het niet netjes de manier van werken ik ben niet tevreden om ik niet netjes een bericht heb ontvangen dat mijn ticket geannuleerd is en mijn geld staat nog niet op de rekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Gate1.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door SASKIA35@