Klacht: Teveel reclame tijdens film!!!

op 08 april 2013 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is VRESELIJK irritant dat robin hood om het kwartier wordt onderbroken voor minimaal 5minuten reclame!! Als klap op de vuurpijl wordt hart van Nederland ook nog tussen de film uitgezonden..wie bedenkt dit vraag ik me af..?? Een film kijken op SBS 6 is zeker geen aanrader op deze manier!!misschien tip om mee te nemen aangezien het niet al te best met de zender gaat.

Gewenste Oplossing:

Veeeeeel minder reclame en GEEN hart van Nederland tussendoor

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marielle15