Klacht: Teveel om op te noemen

op 18 juli 2017 over Chateau d Ax in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De levering duurde 8 maanden, vervolgens wordt er gezegd dat is uw eigen verantwoording dat de bank niet naar binnen kan, ik heb de afmetingen met u doorgenomen. Die zijn prima in mijn grote woonkamer, maar als de bank in de hoogte naar binnen moet komen is mijn plafond te laag. Vervolgens middels de garage rechtdoor naar buiten, blijkt een tussendeur te smal. Dan constateer ik ruimte in de rugleuning, te weinig vulling, lijkt mij. Ik meld dit via twee mij bekende emailadressen, deze hebben beide gereageerd dat de email is doorgestuurd en daarna nooit geen reactie meer gehad. Twee weken later merk ik dat één zitting toch wel zachter is dan de andere. Ik heb inmiddels ook de vele klachten gelezen, had ik dat maar eerder gedaan. Mijn bank zal ook wel gaan doorzakken

Gewenste Oplossing:

Gaat toch niet lukken, dus geld terug?

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Chateau d Ax over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Chateau d Ax in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door riron