Klacht: Terugzien Armin van Buuren concert?

op 14 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer of mevrouw,

Gister heb ik gekeken naar het Songfestival. Ik ging er vanuit dat je Armin van Buuren kon terugkijken via uitzending gemist. Helaas is dit niet het geval. Ik heb niet specifiek een klacht maar wel een vraag. Wordt het nog op programma gemist geplaatst? Zo nee wordt het dan nog uitgezonden een andere keer? Zo nee kan ik het dan kopen? Alvast bedankt ,

Gewenste Oplossing:

Armin van Buuren nog op programma gemist wordt geplaatst of nog een keer uitgezonden wordt. MR Perfect was iedere dag terug te zien waarom dan het concert niet? Of bij laatste optie het concert kan kopen voor een redelijke prijs. Alvast dank, Miranda

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rainbow74