Klacht: terugbetaling gecancelde bestelling

op 20 januari 2014 over infurn.com in de categorie Internetshops - Meubels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

twee artikele besteld op 27/11/1013, een week later toen ik te horen kreeg dat de levertijd tot 50 maanden kon oplopen bestelling geanulleerd op 07/12/2013 bericht ontvangen dat het betaalde bedrag me binnen de 30 dagen zou terug gestort worden. op 20/01/2014 en na herhaalde mails voor verduidelijkhing nog steeds niks terug gestort en ook geen antwoord meer van infurn.com

Gewenste Oplossing:

terugbetaling

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over infurn.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over infurn.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door patnol