Klacht: Terug geld krijgen ho maar

StenT op 03 juli 2019 over Belastingdienst in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 30-3-2019 de aangifte gedaan voor 2018. Ik kreeg bericht dat uiterlijk 1 juli 2019 ik bericht zou krijgen (ik krijg eens voor de verandering geld terug). De belastingdienst heeft het echt uitgemolken want op 1 juli 2019 (eergisteren) kreeg ik een brief. Ik dacht lekker, krijg ik mijn geld binnen een aantal werkdagen. Nu kreeg ik een brief van Drs. Melsen dat hij meer tijd nodig heeft omdat mijn aangifte door technische oorzaken niet tijd in het proces verwerkt kon worden…

Ik vond dit zo stom, ik heb nog nooit een klacht ingediend, want tot op heden moest ik altijd betalen, dat duurde nooit 3 maanden voordat ik bericht kreeg. Normaal 2-3 weken. Het zou 3 jaar kunnen duren maar verwacht voor 1 maart 2020 (bijna een jaar) een bericht te krijgen… Ik kan het je zeggen als je geld moet betalen staat de belastingdienst praktisch op je voordeur als je iets later bent met betalen maar als ze geld terug moeten geven dan melken ze het uit en komen dan met een flut excuus zodat het nog langer duurt…

Ik heb een officiële klant bij de belastingdienst. Ik kreeg gisteren een telefoontje van de klachten inspecteur dat hij niets kan doen ik gewoon een jaar moet wachten…

Gewenste Oplossing:

Als ik sneller mijn geld terug zou krijgen van de belastingdienst dan 1 maart 2020.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Reactie van de melder van de klacht

2 jaren geleden - De mensen bij de belastingdienst kunnen het blijkbaar niets schelen. De inspecteur blijkbaar ook niet Drs, J.M Melsen. Echt heel slecht dat ze hier niets mee doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door