Klacht: Ter reparatie aangeboden TV is ZONDER toestemming VERNIETIGD!

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door tussenkomst van Solutions in Sound & Vision is mijn aan CE Services Group ter reparatie aangeboden TV – uit het top segment van Sharp – door Sharp Electronics Benelux BV vernietigd!

Sharp heeft een bedrag gecrediteerd, welke de kosten van een gelijkwaardige TV niet dekt. Bovendien vertoonde een nieuwe TV (geen Sharp) hetzelfde euvel, artefacts in het beeld en bevriezing. Na bezoek monteur Ziggo bleek de aansluiting met de Ziggobox niet in orde. De nieuwe TV mankeerde niets, zeer waarschijnlijk was ook de Sharp TV gewoon in orde.

Aan de drie bedrijven is op 12 november 2017 een klachtbrief – kenmerk 960664 – gericht.
* Sharp heeft telefonisch laten weten niet schriftelijk te reageren en zegt binnen wettelijke kaders te hebben gewerkt.
* CE Services Group heeft schriftelijk gereageerd en schrijft op last van Solutions in Sound & Vision te hebben gehandeld. CE Services Group reageert niet meer op schriftelijke vragen om ‘bewijs’.
* Solutions in Sound & Vision reageert in het geheel niet.

Gewenste Oplossing:

Een zodanige oplossing dat ik weer het genot heb van de Sharp TV uit het top segment, inclusief vergoeding van gemaakte onkosten, gederfd genot en stress ten gevolge van diepe gevoelens van onmacht.

Bericht van CE Repair Services

3 jaren geleden - Geachte heer, Zojuist hebben wij uitgebreid telefonisch contact gehad. In dat telefoongesprek is andermaal duidelijk gemaakt hoe de vork in de steel zit en wie welke taak en verantwoordelijkheid heeft. Wij (u en CE Repair) zijn het er over eens dat CE Repair in dezen niets te verwijten valt en dat CE Repair, zover dit haar betreft, de zaak kan en zal sluiten. Met vriendelijke groet, CE Repair Services.

Reactie van de melder van de klacht Hafez deRees

3 jaren geleden - Dit is BIZAR... Hier betreft het een klacht t.a.v. Solutions in Sound & Vision, Dorpsstraat 119n te Zoetermeer! Bij die klacht zijn betrokken: CE Services Group, Daltonstraat 25 te Dordrecht https://www.klacht.nl/ce-repair-services/klacht/ter-reparatie-aangeboden-tv-is-zonder-toestemming-vernietigd-3/ en Sharp Electronics Benelux BV, Meidoornkade 10 te Houten. M.b.t. die twee partijen is separaat een klacht geopend, omdat men elkaar kennelijk de hand boven het hoofd houdt. Dit blijkt ook uit het feit dat NIET Solutions in Sound & Vision reageert, maar CE Services Group!!! Mijn dringend verzoek aan Solutions in Sound & Vision is om onder volledige transparantie haar verantwoordelijkheid te nemen.

Reactie van de melder van de klacht Hafez deRees

2 jaren geleden - Beste directie van Solutions in Sound en Vision, CE Services Group heeft een communicatie-overzicht overlegd waaruit blijkt dat u toestemming hebt gegeven om mijn TV ter vernietiging naar Sharp Electronics Benelux te sturen. Dit betekent dat het aan u te wijten is dat Sharp Electronics Benelux mijn TV heeft vernietigd. Het siert u als u het stilzwijgen verbreekt en een reactie geeft.

Reactie van de melder van de klacht Hafez deRees

2 jaren geleden - Beste directie van Solutions in Sound en Vision, Hoor en wederhoor is een onderwerp dat mensen koesteren en... een openbaar forum als www.klacht.nl zo bijzonder en waardevol maakt. U wordt beleefd en vriendelijk verzocht om uw visie op de casus met de bezoekers van www.klacht.nl te delen! Uw reactie is toch wel het minste dat een klant van u mag verwachten?

Alle klachten die gemeld zijn door Hafez deRees