Klacht: Telefoon niet afgeleverd

op 20 mei 2017 over Dynalogic in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou vandaag mijn telefoon terug krijgen die gemaakt was. Ik had een afspraak gemaakt voor tussen 11-14, ik kreeg netjes een sms met dat de koerier om 1230 bij mijn huis zou zijn. Vervolgens om 1245 was de koerier er nog niet en zie ik in mijn mail dat de koerier bij me huis is geweest maar dat er niemand thuis was??? Maar ik zat gewoon thuis te wachten. Heb daarna meteen contact opgenomen met iemand van Dynalogic hierover en die verteld aan mij dat de koerier 9 min heeft lopen zoeken en een kaart in mijn brievenbus heeft gestopt, vervolgens ga ik terwijl ik met de meneer aan de telefoon ben in me brievenbus kijken ligt daar dus geen kaart in en dat vertel ik dus ook aan de persoon die ik spreek echter zegt hij dat de koerier zegt dat hij wel is geweest en hij dit dus vreemd vind waardoor ik dus vraag en nu? Heeft hij nog geprobeerd om het op een later tijdstip te laten bezorgen alleen kon dit niet omdat hij terug moest naar het depot en ik een nieuwe afspraak moest maken wat mij dus 25 euro transportkosten gaat kosten. Maar waarom moet ik als klant 25 euro gaan betalen voor een fout die de koerier maakt?? Dit is toch geen service verlenen aan de klant.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als mijn 25 euro worden kwijtgescholden en het bij mijn nieuwe afspraak wel goed zal gaan.

Ik vind ook dat dit bedrijf iets moet gaan doen aan deze klachten aangezien ik dus niet de enige ben met dit probleem.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dynalogic

Alle klachten die gemeld zijn door Jayand