Klacht: Telefoon gelockt door AVG, geen kontakt te krijgen

op 26 september 2017 over AVG Nederland in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 2 dagen is mijn telefoon gelocked. DIt is door AVG. Op de website in mijn account is geen product te zien. Nu na 2 dagen kontakt gehad met AVG UK, zij verwijzen weer naar de website waar mijn probleem zou staan. Dus niet. Geprobeerd om via mail kontakt te krijgen, sorry, ik zie het formulier niet. Wat ik wel zie is dat ik iedere keer verwezen wordt naar de website waar mijn klacht dus niet staat.
Maw ik heb nu een telefoon waar ik niets aan heb!!!
Kan wel gebeld worden, krijg ook alle berichten, appjes ed binnen, maar kan er niet bij. Veegpatroon wat ik dus niet meer weet.

Gewenste Oplossing:

Dat AVG van mijn telefoon verwijderd wordt en ik weer gewoon bereikbaar ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVG Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVG Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monique van Hout