Klacht: Te vroeg sluiten

op 16 december 2017 over Kwik Kopie Service in de categorie Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is 16 dec
Kruitvat sluit om 20.00 uur dus ,als ik er paar min. Voor acht uur ben valt dat me zwaar tegen dat ik er niet meer in mag de vrouw die me aansprak zij dat het over achten was dus ik mocht er niet meer in. Terwel het nog voor achten was .ook nog aan een vrouw bevraagt die naast me stond en die bevestigd ook dat het voor achten is ik vind dit echt te gek voor woorden plus dat je nog niet eens in kan met een kleine scootmobiel mijn vrouw kan daar geen boodschappen doen

Gewenste Oplossing:

Niet boos

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kwik Kopie Service over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Pieter65