Klacht: Te vroeg ,’s avonds laat, sluiten aankomst vertrek hal.

Vlucht HV 6654 op 27 december 2019 over Eindhoven Airport in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op donderdag 26-12-2019 was onze koffer van Transavia vlucht 6654 uit Malaga pas om 23.25 van de band af te halen. Ik heb mijn vrouw van 79 jaar met twee koffers bij de uitgang in de hal achter gelaten omdat het flink regende. Ik ben zo snel mogelijk mijn auto,die in P4 geparkeerd stond gaan ophalen en was om 23.50 uur weer in de omgeving van de hal, waar ik mijn vrouw en nog enige andere passagiers als verzopen katten buiten aantrof omdat ze de hal moesten verlaten wegens sluiting,ondanks protest en uitleg.

Gewenste Oplossing:

Begrip voor probleem . Een oplossing zou kunnen zijn een kleine wachtruimte tussen de hal en de buiten deur met een afsluitbare deur naar de hal .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eindhoven Airport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eindhoven Airport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vlucht HV 6654