Klacht: te veel betaald

op 18 december 2017 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn zoontje heeft 17-12-2017 een pak gekocht op nieuwendijk in amsterdam van the norrth face merk een trui en broek nou moest hij 120 euro afrekenen maar bij thuiskomst zie ik zijn moeder dus dat hij 10 euro teveel heeft betaald want de trui was 60 euro en de broek afgeprijst naar 50 euro dat is 110 bij elkaar telefonisch zijn jullie niet berijkbaar maar 10 euro is veel geld voor mijn zoontje van 12

Gewenste Oplossing:

graag zou hij zijn 10 euro terug willen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jessy schaap