Klacht: Te laat

op 29 mei 2020 over Check Die Deal in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 28 april een ketting besteld, en ik heb nog steeds niks binnen geen mailtje niks ik vind het nergens op slaan, ik kan ze niet bellen want er staat nergens een telefoon nummer, ik wil gewoon mijn geld terug maakt me niet uit of het wel of niet kan ik wil het gewoon terug.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Check Die Deal

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Check Die Deal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bo brand