Klacht: Te kleine woning

op 25 juni 2017 over Havensteder in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste meneer/mevrouw.
Ik zoek al ruim een jaar een woning met min 2 slaapkamers in Rotterdam Alexander polder of capelle aan Den Ijssel.Ik ben vorig jaar gescheiden en heb toen een heel zwaar jaar gehad.Was opgenomen en ben noodgedwongen in een beneden huis terecht gekomen in Rotterdam Zuid waar ik het totaal niet naar mijn zin heb.Ik moet dit huis met 1slaapkamer delen met mijn 2 kinderen en elke dag de brienenoordbrug over om me Kids naar en uit school en sport te halen+me werk ligt daar of te wel alles dus.Ik wil zsm daar een woning liefst een flat met min 2 slaapkamers liefst 3 en een woning die maximaal 600euro huur is met liefst nog huurtoeslag.Ik word erg verdrietig hiervan om elke dag te reageren en maar steeds wachten en wachten.Ik verwacht dat u mij nu echt gaat helpen.
Mvgr Dana Kruithof

Gewenste Oplossing:

Als ik een woning heb gekregen in Capelle aan den ijssel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havensteder

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havensteder nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danakruithof