Klacht: Te hoge kosten in verhouding met bedrag

op 04 december 2017 over Intrum Justitia in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij ov chipkaart werd er 50 euro afgehaald van mijn ov chipkaart ..ik heb ov chipkaart geblokkeerd en moest 50 euro terug betalen ..dit heb ik iets later gedaan maar wel gelijk na een email van instrium justitie ..ikvindt 40 euro in verhouding tot het openstaande bedrag verl te hoog en wil dan ook graag deze 40 euro terug hebben ..zo lang heeft het bedrag van 50 euro ook niet uit gestaan op ov chipkaart heb het niet eens gebruikt ..

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn incasso kosten terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Intrum Justitia over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Intrum Justitia in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Intrum Justitia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Intrum Justitia

Heeft op 20 december 2017 om 10:02 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Johan7016