Klacht: Tankrijden via Vakantieveilingen maar TC nu failliet?!

op 16 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via vakantieveilingen heb ik van Traffic control een voucher gekocht voor het tankrijden. Ik had een datum ingeboekt bij Traffic Control en daarbij ook (bovenop de kosten van de voucher) de weekendtoeslag betaald. Mijn afspraak werd verzet ivm defecte tank. Nieuwe datum gepland iom medewerker. Afspraak weer afgezegd. Wil nu nieuwe datum plannen maar ik zie dat het bedrijf failliet is!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug of tankrijden bij een ander bedrijf in Nederland.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mheij