Klacht: Takken en droog

op 02 juli 2017 over Kornet in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Luister ik ben over gestapt naar taribi. Ik rookte voor heen kornet shag halve zwaar De kornet shag begon de laatste jaren droger te worden er zaten veel takken en het begon te branden in me keel en vhet word snel gruis en soms voelde het puntje van me tong verbrandt bah. Btw kocht ook een keer een pakje shag wat pure gruis was. Groeten dr van hemert

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas te vreden als er haat geen takken meer in zit en het minder droog is en minder brandt in me keel en tong.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kornet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kornet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dr erd