Klacht: TABLET ANDROID 2.2

gingernut op 26 maart 2013 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

JONGSLEDEN ONDVING IK EEN LEUKE TABLET,VAN MIJN ZOON HIJ HAD HET GRATIS ONTVANGEN VIA AD LEES KRANT,HIJ GEEF HET AAN MIJ OMDAT HIJ KREEG EEN I POD VAN ZIJN VRIENDIN,HET PRODUKT KAN GEEN VERBINDING MAKEN MET WIFI EN WORDT ZEER WARM BIJNA ONMOEGELIJKE TE FAST HOUDEN,MAAR NU IS DE JAAR VAN GARANTIE TEN EINDE.kAN DIE ALSNOG WORDEN GEMAAKT???
7’TABLET ANDROID 2.2 TOM TEC,
Met vriendelijke groet
ELLEN VAN DER ZWART,,

Gewenste Oplossing:

ik zou wel graag een nieuwe,en waar kan it de defecte product sturen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door