Klacht: Tabak heeft parfum geur en smaak

op 13 december 2017 over philip morris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik rook al 26 jaar l&m tabak en sigaretten de laatste maand heb ik zeker 6 potjes tabak gekocht wat niet te roken was kan daar iets aan gedaan worden. Deze tabak ruikt en smaakt verschrikkelijk. Ik ben benieuwd of er iets aan gedaan kan worden er zit een parfum smaak aan je ruikt het al bij het openen van de pot ik hoop dat u mij iets kan laten weten mvg Richard

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat u er eens naar kan kijken

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over philip morris

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over philip morris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Richard de cooman