Klacht: tabac LM emmers

op 17 december 2017 over philip morris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 2 emmers tabac gekocht van LM , dat geef mijn meer dan 100 euro gelost ,tabac in die emmers zijn niet te maken ruikt naar reiningsmiddelen, kunnen jullie mij zeggen wat ik moet doen met deze tabac, naar de winkel terug brengen is geen oplossing ,eens de zegel op de emmer verbroken is nemen ze die niet meer terug , hoe kan je weten of deze goede tabac is of slechte zonder de zegel open te doen graag antwoordt a u b groeten marc

Gewenste Oplossing:

als er in de emmers goede tabac is verwerkt, en als ik een compensatie voor krijg ,heb trouwens meer dan 100 euro voor betaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over philip morris

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over philip morris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ikke2017