Klacht: Taal gebruik in ondertiteling

op 07 juni 2016 over RTL 7 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Gisteren op RTL 7 bij het programma kings of queens schrok ik heel erg van het taalgebruik in de andertiteling er stond letterlijk Je kankert altijd op de mannen met wie je uitgaat… Ik vind dit heel erg grof en vind het zwaar tegenvallen hopelijk gebeurd dit niet nog een keer?!

Mvg

Charon Hoffmann

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als dit soort taalgebruik niet meer gebruikt word in de ondertiteling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 7

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 7 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Char0n