Klacht: Taaie en draderige kip

op 21 mei 2016 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

AH was de winkel waar ik niet meer heen ging vanwege, onder andere, de slechte kwaliteit kipfilet. Bij de COOP had ik een perfect alternatief gevonden. Heerlijke sappige en malse kipfilet. Echter, dat is de afgelopen tijd drastisch verslechterd! De kip is gewoon niet eetbaar, het is taai, draderig en droog. Navraag in de winkel maakte duidelijk dat er sinds kort een nieuwe leverancier van kip is. Ik koop het niet meer!

Gewenste Oplossing:

Zodra de kip weer aan de kwaliteit voldoet die de COOP had bij de vorige leverancier zal ik weer naar de COOP gaan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Clochette